Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
Jo, já vim Ale brácha je fajn Ale jestli ho naučíte to vaše stříhání to nevim, i když .. Možná jo .. On je taky někdy takovej trhlej
23. září 2010 v 22:43
Firefox
*premlouvali
on stam totiz predtim nprihlasil
23. září 2010 v 22:42
Firefox
hee, ja uz pomalu pudu...
23. září 2010 v 22:41
Firefox
tak tmi sme manna premouvali nedy na jare, at tam de. a vzali ho
23. září 2010 v 22:37
šejna
To já nevim, ale já sem psala Vavruškovi děsně prosebnej email A on mi tam brášku nakonec vzal Ono ho totiž napadlo, že by se tam mohl přihlásit trochu později, někdy v půlce ledna
23. září 2010 v 22:36
Firefox
tak jako ja mam svuj notas a stejne tuz muzu byt jen qilicku tnbude vlasnikem pocitace
a tdkazdeo kursu muzou jit ruzne stari lide?
23. září 2010 v 22:33
šejna
No .. Noťas je brášky a ten přijde z práce ve 2ráno, takže mu to je poněkud jedno Jo, bude tam s náma Je mu 21 a sem ráda, aspoň tam nebudu chodit sama a navíc je skvělej a aspoň tam nebudu sama pořád rudnout
23. září 2010 v 22:31
Firefox
n, dajrajt ma take rad "overene" veci. jenze dyz ji nznas, tak tnni moc overene, n?
a tam tam bude s nami, j? kolik mu j?
wow. tnses nijak omezovana? tjdobre...
23. září 2010 v 22:28
šejna
Já tu budu než se mi bude chtít spát
šejna
Héj!To bylo hnusný Ale pravdivý Aspoň už sou ověřený Jo .. Profika ... Já bych tancovala s bráchou, tomu bych se aspoň mohla smát, ale on je spíš ten extrovert takže chce poznat nový lidi a řekl mi, že mě doma vidí až moc, takže tam se mnou tancovat nebude
Firefox
dkolika tu ses?
23. září 2010 v 22:27
Firefox
hmm, uz nsem sam doma
23. září 2010 v 22:26
Firefox
aaa, taze somro boty
tak ci budes muset dycky najit nakeo profika, kery nslape
23. září 2010 v 22:24
šejna
Já sem boty dostala zadarmo .. Po nějaký holce, kterou ani neznám Ale sou mi trochu větší, maj trochu moc velkej podpatek a neumim v nich chodit .. Klidně můžou bejt pošlapaný, ale moje nožičky? Nééé
23. září 2010 v 22:24
Firefox
n, ja sem introvert, tezko poznavam nove lidi divny pocit zbyk mel delat vec, kerou numim delat (tancovat) s clovekem, kereo prd znam
23. září 2010 v 22:21
Firefox
eh... tak tja ete boty nmam teprv dnes sme sshodli, zbudeme mit normalni boty a n ty specialni. taze moje poslapane nbudou
23. září 2010 v 22:21
šejna
Tak jasně Aspoň poznáš nové lidi
23. září 2010 v 22:20
Firefox
jasne, k cemu tam jit s tridou, dyz tam stejne bude spam cizik lidi... ce jako budem stridat i s nimi??
nae stejne... 200 zaku, tnde vubec organizovat
23. září 2010 v 22:20
šejna
Mně je to jedno .. Ty moje boty už sou stejně pošlapaný Ale jako já si taky šlápnu