Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
18. prosince 2015 v 12:01
Firefox
ahoj na kate!!!
18. prosince 2015 v 11:00
potihcpd
zdravim a tesim snkatu
17. prosince 2015 v 22:10
potihcpd
ok, budeme tocekavat
tk brouc a zitra den d
17. prosince 2015 v 10:43
Firefox
ave potihcpde!
ano, ted mas pravdu
omlouvam s!
hm, tak srozepisu... dnes asi n, tak bud zitra dopledne vaz asvratime z katy. ja suz rozepisoval dtho jejik dtazniku na z5nou vazbu, vtak sem uz nak mel zafixovano, zuz sem sproste vyjadril, n
16. prosince 2015 v 22:41
potihcpd
ahoj ce
Amálky křtiny byly na Šumavě.
myslím, že v sobotu od 15 je tam právě mše dole v kostele, ale někdo by teoreticky na Chatě být mohl, kdyžtak se potkáme cestou, tak zavolej
cus ff
(hm, hm a cegihos ted dle noretikety pozdravit nmel, kdyzs npozdravil me)
souhlasil byk spis s ff, zalezi tez hodne ntom, jakou vs delas
mel bys napravit
b
16. prosince 2015 v 21:11
Firefox
ave cegi! tys tu tak zavital dcl po dobe
precti sspis tem.
resili sme te tam dlouhe tydny v mesice
(spis tvuj travnik teda...)
n, oboji ma sve vyhody i nvyhody (vysoky i stredni zivot).
tyjo, koukam, zsem stu o spolecnaku nak moc nvyjadroval!
16. prosince 2015 v 15:32
čegi
Ahoj.
Přečetl jsem si posledních cca 5 stran tak rychle odpovím.
Skvělý sen o Noře. Úplně jsem na ní zapomněl a vážně mi to zvedlo náladu.. Měli bychom s ní udělat třídní sraz.
Taky jsem úplně zapomněl na nový rok! Tak místo slavení jsme byli alespoň na společňáku, ale ani jsme si nepopřáli..
Nostalgické chvíle mívám překvapivě zřídka kdy. Občas někomu vyprávím o neuvěřitelných věcech, co jsme dělali, ale málokdy se mi „stýská“. Spíš nikdy. Osobně mám mnohonásobně radši vysokoškolský život než středoškolský.
Ahoj Dajrajte.
FF výborná historka s brýlemi. Vážně jsem se smál a je vidět, že když je někdo na někoho milý (jako tvá mamka na toho vyhula), tak se to může vrátit. Jinak bych asi jednal stejně jako ty.
PO – proč jsme nemohli jít na křtiny Amálky?
Chápo PO, že nechtěl na společňák, protože už tam nikoho nezná.. Já taky nikoho neznal a šel jsem tam jenom kvůli bývalým spolužákům. Celkově jsem se snad v životě nebavil s nikým, kdo pořádal letos společňák a ani to neplánuju..
Ahoj Tr.
Jinak společňák sám o sobě byl celkem nudný.. Vážně jsem tam skoro nikoho neznal (dokonce ani z učitelského sboru!) Povídal jsem si jen s Laušmanem (docela zajímavé povídání, jen jsme měli celkem rozdílné názory) a s Hajíčovou (v celku nuda) Ale tak aspoň jsem viděl své spolužáky, ale taky žádný zázrak, jelikož jsme se před after všichni rozdělili..
Jinak já na chatu přijedu v sobotu zhruba ve 2.. Bude někdo na chatě nebo mi někde schováte klíče (abych nečekal před chatou jako puk)?
16. prosince 2015 v 13:25
potihcpd
bry den
15. prosince 2015 v 23:36
potihcpd
bre odpoledne
uz dcl j
pomerne brzy odpo, ktel byk tam byt pred setmenim urcite, taze pred 4. podari-li s
b
15. prosince 2015 v 13:49
Firefox
ave
uz mas darky? v kolik jedete vy na katu?
14. prosince 2015 v 22:59
potihcpd
juu, nejak jsem tu nebyl, tak zdravim a broucuju, trosku pred katou nstiham
11. prosince 2015 v 21:14
potihcpd
brouc
11. prosince 2015 v 16:09
potihcpd
ahoj
mozne to je
11. prosince 2015 v 00:29
Firefox
Pcl, treba utece z katy ete patek
Dobrou
10. prosince 2015 v 22:09
potihcpd
cau ff
ja sem tez zvedav, snad tnbude moc velke fiasko, ae jtspis jeji rozhodnuti, vi, zsme troku jini
10. prosince 2015 v 14:09
Firefox
ave
nj, dyz skoukam dnes, tak ssomro rozhodne vymytit npovedlo. zase ty smutne prognozy staky nnaplnily, znas ndde k maturite ani pulka
dik
ndobra, dobra, cem teda zvedav...
10. prosince 2015 v 10:52
potihcpd
bre dopoledne
10. prosince 2015 v 01:00
potihcpd
ahoj
tr: taky jsem se pousmal
ff: hm, hm, jk myslis, ae beres tnvlastni triko
tez jsem byl zklaman...ae obecne vsecky tyhle novy vymozenosti byly omezeny a muzes jrozsirit zdrahny peniz...
wow, tktpreji hodne stesti
jj, jeji kamoska
b
10. prosince 2015 v 00:17
Firefox
ave
tjmozne, ae tak sou zde zabehle zvyklosti, kere snavstevnici jiste brzo osvoji
jen 50? jakto?
dyz diskuze mohou byt nomezene
inspiroval me dajrajt s Matejem!
tak spatne, tipoval sem prave kluka A.N. (tyjo, ted snmohu vzpomenout na nick?!). ae uz sem tnjspis zjistil, zbmelo jit o jeji kamosku?
dobrou
9. prosince 2015 v 17:23
trensle
ten článek o somru...