20. listopadu 2015 v 14:51
ave
jak nznamy, dyc tam kodil 8 let
nvidis, tak reknes dopo
coz bdle me df bylo presnejsi zj. esi ti de o tproc lidi spis reknou rano, tak porad jtnavodnejsi (jakoze jtdriv, tak vznikne lepsi kontrast a prijemce stryklejc utridi) a taky zdopo zas tak caste nni hee
n, tamtim sem tel rict: v pripade, zza hranici mezi dpolednem a odpolednem povazime obed, tak zde vznika seda zona, pac mluvci i prijemce muzou obedvat jinak. tedy urcita hodina dpoledne u jednoho spriblizuje teze hodine odpoledne druheo. vyraz rano jurcitejsi, pac u neo nnastava toto kryti. jisteze asi nido nobedva v 9 , n, ae treba vyraz 5 dpoledne jtakovy, jakoze, dyz nedo obedva v 6, tak nupe urcity zj... realne k kryti asi ndde, zj, ae stejne ta hrozba tu naka je, taze i aby ttomu 2. ryklejc dslo streba zvoli ten vyraz rano, kery j1znacnejsi.
jasne, uz tvidim
ntjtim, zlide dlouho dnoci ponocuji, asi, taze dyz treba spis od 10 d6 a obedvas normalne v 12, tak mas 6 hodin na rano+dpoledne, ae 10 hodin na odpledne+vecer, taze jtam veci prostor na trozdeleni
diik, uzili
(ete s Terkou, Matejem [jejim brakou] a Anickou [Himbajsovou sestrou]
)
zrejme ete nnasli
cc, takove spamy tady
ja mam 1/4ek dcl fajn
prestal sem kodit na Katalanstinu. moh' sem tam kodil jen na stredecni hodiny, ctvrtecni poradne n, tbylo na prd. ten profesor, ac byl jiste vzdelany, tak mi prislo, ztucil troku nsystematicky, n. ucebnice byla na prd (trikal i on) a v nposledni rade, sam sem nmel moc casu stomu doma venovat