26. října 2015 v 20:36
ave
o prazninak sem byl na tabore JUMP. na 2x za rok skona setkani ucasniku z poslednio JUMPu. podzimni v Brne a jarni v Praze. (n, jarni, pristi bude 20. unora...
)
nj, domu svracivam pozde vecinou
j, srazek!!
rijnovy ete!
nae za mesic uz bude spolecnak. ae jpravda zod vasi svatby nic tridnio nbylo, n.
njvic snas seslo od te doby na posledni havelnici (8!) (tjvykricnik, ne faktorial...)
smi dneska stalo takova skorovtipnost:
dysi, dyz sem jel na mustku po eskalatorek, ja stal, prosel kolem me naky kluk. dival sem sna nej a byl mi strasne povedomy. dlouho sem nmoh' prijit na tdo tj. esi nedo z AG v z farnosti vodkud. takovy mladsi, moh' byt treba v sekunde, tercii v ja nvm, ae nak mi nsedelo zbbyl z AG. na pak sem svzpmnel. byl tbraka standy makacka, takovyten mladsi, jak byl par x na lausmanovskem vyletu.
z npokopitelneo duvodu sem sna tu prihodu dneska vzpomnel a premital sem o tom, cbbkom srikali, dybyk ho tehdy nak zastavil v tak. (nvm proc, nicmene sem o tom od tho lonskeo zazitku premyslel uz par x). na jak sem o tom cekaje na skalce na autobus premyslel, prosel kolem... standa makacek!
hm, ae jen sme spozdravili, pac mu hned prijel autobus...
n, az takova vtipnost tnni a ani byk cem npsal, dybyk shned pote nrek', zcem napisu
a taky smi v noci zdalo o Nore! ona v tom snu vlasne vubec nfigurovala, jen upe na konci neco sbirala z nakeo keriku
tak dobrou!