Svet-Stranek.cz
Čtěte nás, víme vše!
TV - Nora

Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!

Diskuze (tiskuse)

Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!

Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?

Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012

napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.

veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?

svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
jméno / nick
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161
otevřít smajllíky
odeslat
11. listopadu 2015 v 19:49
potihcpd
dobry vecer
10. listopadu 2015 v 23:02
potihcpd
a b
10. listopadu 2015 v 23:02
potihcpd
ahoj ff
osklivaku!
j? a kolik myslis, zjpresne treba znat lidi?

njn nocni metra neexistuji o hodne prikazite
zda v zdal v jak tmyslis?
tk tzkus a pak dej vedet, jak budou reagovat

ja nvm, dyz skoncim skolu v 9, tk reknu zskoncim skolu v 9 rano a ndopoledne...prijde mi ae zsodpoledne rozdeluje lip nodpoledne a vecer nez dopoledne a dopoledne a rano
10. listopadu 2015 v 13:25
Firefox
ave
uz sem hlasoval vic x i predtim. ptal sem sjen z spamu
cc, ete vic ae jtreba!

diik
hm, tmi prosil vcera rikal taky, n. ztam sou dycky vtipni lidi a tak. asi budu muset nocinmi tramvajemi jezdit castejc
smi ten magostr zda na 1. pohled jako magor
nj, ae tak jttakova akademicka ukylka tpouzivat, n. aby sna me nedo nedy nnastval, dyz tnbudu ddrzovat

n, urcite j. minimalne v vsedni dny zj, dyz clovek vstava brzy. tak rano jtreba nez prides dskoly/prace a pak az dobeda jdpoledne (o5 pocitove. jiste bys tmoh' zkouset sekno rozklasifikovat dle hodin). na o vikendu stmuze dost prolnout n, ae stejne asi rano oznacuju dobu od probuzeni dskonceni sek' rannik ritualu a zacetim nake denni naplne.
10. listopadu 2015 v 10:48
potihcpd
hee, je rozdil mezi ranem a dopolednem?
10. listopadu 2015 v 10:47
potihcpd
hezke rano
9. listopadu 2015 v 21:13
potihcpd
dobrou noc
9. listopadu 2015 v 12:50
potihcpd
cus

jj, ponekava nhlasujicik, ae brzy uz bude nova otazka, taze jestlis nhlasoval, tkpospes

pfff, uz znam dost lidi

ntak my jsme prisli v pul devate

bylo tfajn, koukam zes nmohl usnout, tk sis tpotreboval prodlouzit poradne
kazdopadne gratuluji k nalezeni bryli
ja npovazuji jedzeni v noci zobzvlast nbezpecne...ae zas jfakt, znmista jako cernak v noci njezdim, ae jinak mi tpride celkem ok...ovsem zbyk byl takovy spamer jako ty, tasi n

ja pouzivam profesor, dyz mnbavi szjistovat tituly a uprimne jsem jeste mco nmailoval. ovsem spravne bys mel oslovovat titulem, ktery ma. magostr jjeste snesitelny, ae tez smoc npouziva. spis v psane forme a nakonec, titul jporad jen titul, vsikni sme lidi (asi )
9. listopadu 2015 v 02:06
potihcpd
ahoj a b:7 (reakce zitra)
8. listopadu 2015 v 00:11
Firefox
hee jak oslovujete vyucujici, v mailek konkretne? loni sem vsem psal profesor, pac tnikomu nuskodi, ae letos sem na jakousi radu (ta byla uz teda lonska, ae nyni sem srek', zsji zkusim drzet) rozhod' psat podle titulu, jakoze treba pane docente v pane doktore. nni ae divne rikat magistrum pane magistre?? 1k stnpouziva a 1k esi tzni nak vysmesne, dyz tjdoktorand jakoze "heh, etes jen magistr" v tak pac pane bakalari byk uz urcite nikomu nrek'

dobrou
7. listopadu 2015 v 14:30
Firefox
mi staky ptal, esi hulim, zbmi klidne dal. tel sem mu dat penize za taxik, ae on zn, zmamka ho nekala prolezt gymnaziem, jinak btpry ndal. pry mu pred 5. pokusem zaverecneo testu rekla, at szhuli, zpak pise lip testy - tmamka ae poprela. jinak ete pikantnost: ten kluk delaval taky striptyz. mamka pry sdslekla, zted dela ete neco horsio, tak esi pry neco nnataci a ja svzpomnel, zo nakem nataceni tam v taxiku mluvil, ae npoznalo sz tho o cde nae dal, njdriv sme jeli na barrandov, pac tpo okruhu jasi bliz a me pak nekal zavez az primo na vysehrad. tak cem byl rad, usetrilo mi ckoro hodinu casu. posledni problem byl, zdyz sem prisel, tak ta hospoda byla uz zavrena (jako uz ten vstup dzahrady), coz me nak nnapadla zacal sem sdcl nadavat a poohlizet sesi bta zed nsla nak prelezt v tak a uzrel sem vrata pro vjezd aut dte zahrady: pln nadeje sem zatlacil a byla otevrena! tak sem rykle sel k nasemu kulatemu stolu. bryle v pouzre stam sqely na zemi pod lavickou, pouzdro mokre od vecerni rosy tak sem tvzal, vyplizil sz zahrady a jel celou cestu zase 2 tramvajemi a busem z5 (jinak v noci jvsude fak strasne moc rusu asi spi pres den). tak tjcele dobrodruzstvi. mama me ted strasne zprdla, ona nma rada, dyz jezdim v noci po praze. pry bbylo lepsi jet i bez tek bryli domu (coz mi pride dcl silene) vsem smel vzit tam a z5 taxik. nasi btbylo bezpecnejsi, ae kolik bctalo! tak jiste zdyby smi v noci neco stalo, tak bta cena za taxim sv srovnani s tim nzdala, nae snad triziko nocnio stani s nni az tak strasne velke v cmyslite? na pak s tim napadem prelezit zidku, tji upe odrovnalo... tak jako dyby me nedo videl, tak bstasi blbe vysvetlovalo, no, zs v 2 v noci du dneci zahrady pro bryle.
stalo me tcele 2 hodiny. sem asi troku puk teda, ae diky Bohu, zvse dpadlo ok

ted smusim ucit ae, pac sem sel spat pred pul 5 a vstaval tudiz dost pozde
7. listopadu 2015 v 14:29
Firefox
taak, v prvni rade, sraz byl super, bylo nas fak hodne

a ted, zazil sem velke dobrodruzstvi proste, dyz nas tam zbylo nekolik poslednik, rozhod sem sete qili zustat a njit s zhl, mannem a eauem na posledni metro. po oddeleni prosila, cegi a noticek pred tema dverma dzahrady sem sel s translem, dajrajtem a Terkou ete qili po hradbak a dsli sme na albertov, odpojila sTerka, tamti dva jeli z Lazarske nekam dkelu, ja na Lehovec, odtud busem na cernak, de sem mel auto. jak sem ssed' dauta a zjistil, znmam bryle (i pres peclive prohledani batohu). hned sem vedel (temer jiste), css nimi stalo. behem sezeni u kulateo stolu smi v 1 qili prevrh' otevreny batoh. ja ss nekym povidaje ho je mimodek narovnal, snad i mirne poosahaval okoli, ae veci pozornost sem tomu nvenoval. nae utqelo mi tv pameti a hned mi tbylo jasne. tak ted cted. jet domu bez bryli? tbyk sdost bal, jako asi bclo ae bylo btakove blbe riskovani. navic byk pak dnes musel jet rano zase dcentra. v jet po ne ted? ae tahat stemi nocmimi spoji z5 a zase z55 ce mi taky ntelo. nakonec sem srozhod' pro tu 2. moznost. sel sem na nastupiste, ae odtud ten bus njezdil. potkal sem tam nake 2 rusi, 1 tel na florenc, tak sem jim rek', zdyz najdem odkud jezdi ten bus, tak sna florenc dstane, tak tam pobihali s mnou. 1 nam ujel (dle poradku, n zbykom ho videli). dyby me tv tu qili bylo napadlo, slo jit o zastavku dal, ta jprehlednejsi. nae nnapadlo. kazdopadne, jak sme tam pobihali, potkal sem mamina zaka byvaleo (z jeji byvale tridy) . on me npoznal, ae dyz sem mu rek, zszname, zdo sem, tak byl hrozne preqapen. rika, zhleda taxik, zpenez ma dost, zspotrebuje dstat na barrandov, ae zme cestou nede neka vyhodit, de budu tit. ja sem teda jel s nim, akorat ty 2 rusi, keri za mnou pobihali sem nede nekal, kudaky... ten kluk jtakovy hrozny vyhul, s ridicem celou dobu resil travu, zdneska tjsami cinan, zmaj rostlinky, kere vyrostou za 2,5 mesice mi staky ptal, esi hulim, zbmi
6. listopadu 2015 v 14:34
Firefox
jj, kok z b
j, nebo to tedy? ce ponekava na hlasujicik j?

tak ji treba poznas dyz tam pridete

njjiste. jtod tek 8 teda?
6. listopadu 2015 v 11:55
potihcpd
hezke dopoledne
jdete nsrazek?
5. listopadu 2015 v 22:07
potihcpd
ahoj
j, ntsem sptal (a urcite thraje milion lidi )

kok?

nebo spovazuje obecne vlastnictvi (?)

ae tk tnpocitam, myslel jsem zorganizatoru, pricemz zminene sourozence zas tak dobre nznam (urcite od gghhddoo?? tu vubec nznam asi)
vypada tzzitra, tk vidis, ztslo i bez meho navrhu

b
5. listopadu 2015 v 08:48
Firefox
ave potihpcde
huu, jako asi j... jako rozhrani te hry tnak jako umoznuje,ae vzhledem k tomu, jak tjstara hra byk sasi podivil, dyby tmelo nakou zivou komunitu... ja tteda onilne nidy nhral. v esis myaslel online jako zss nekym dmluvis a zahrajete sttreba pres hamachi, tak tjiste de.

hmm, nono jtv takove klastere, ucasnici stam stavej stany na travniku. jako travniku tam jdost, taze dalsi stany bstam asi ete vesly, ae sips smyslim, zproblem suo ty lidi, keri sjim venuji, zj, tak jik nni nekonecne a tak. spis me napada esi bnsel udelat treti turnus a zbbylo jemnejsi rozdeleni vekove, ae tak ti organizatori asi taky tej mit kus sveo leta n.
sips tjtak, zpo vzoru JUMPu vznikaj dalsi podobne tabory. treba letos delal poprve svuj tabor i kok

!! ja sem puk. vidis, tmae vubec nnapadlo asi sem troku zdefeneroval v pocitacovem prostredi. nae setjne, at jta mys jakakoliv, mysli stim prave ted v doma?

tak nikoo, ete mas v skole dva sourozence a vlasne v letosnik septimak mame hromadu sourozencu (emilky, optisty, gghhddoo sestru v A a 4% braku v B, snad sem na nikoo nzapomnel)
tnmusis organizovat, staci napsat navrh a ono stuz zorganizuje samo. viz emilka tak nvm, zatim tvypada, zspar lidi shodlo na zitrku.
3. listopadu 2015 v 15:36
potihcpd
zdravim
a da shrat i online?

zvlastni system...a ndaji snak navysit mista?

hmmm, tak tsem zvedav, bude-li t

treba nni myslena vubec pocitacova mys...

jako nvm, mozna nspolecnak pujdeme, ae jist snsem, nikoho moc tam nznam krom vas
rafaela nstiham, mam praci dnes (a tuz sem tam vazne ktel jit konecne taky jednou!)
nvm, nvm...spis byk tntel organizovat. pokud tnedo zorganizuje a nbude smi tvylozene nhodit, tk budu moc rad
3. listopadu 2015 v 13:32
Firefox
ave
hmm, fajn hra, n, ae takovyk jasi hodne. nas tuto sem uz ae zvykly, n

2013 j, 14 n a ted zas j

ntakove tjak bylo pred rokem u cegio, novorocni oslava (posilali sme dpoctivyk lidi selfie) tak cegi, rikal, ztce poradat tradicne

hee, ta anketa, ce pta jakoze zrovna ted u compu, de sedim v jakou mam ja svoji mys doma?

cs tim srazkem teda? vcera sem potkal peknyje v menze a ma ctejne jako ty: ptal sesi nbude srazek a pri me zmince o spolecnaku stvaril taky, ztmoc nvidi.
dnes ma rafael koncert, ae moc lidi tam od nas nde, csem koukal...
tak tento tyden v pristi v? a napises tdpoctivyk lidi (jako tradicne...) v spolehas na nekoo z nas (do tady ete diskutujem...)
2. listopadu 2015 v 21:44
potihcpd
ahoj
hm, nikdy sem tnvidel

a tys byl statsne zatim vzdy vylosovan?

ach rta
jaka party? jako k vyroci?

jj, celkem bezne

bb
1. listopadu 2015 v 22:54
Firefox
ave
unreal - jj, strilecka. takova stara, z prelomu tisicileti dysi (podobne jako AoE II zj... ) hraval sem ji ete pred agem
dosi hral desi dysi nakou novejsi verzi. snad eau, ae ted nvm pri jake prilezitosti.... jmozne zna sportaku??

j, vejde stam 2x 140 ucesniku, tak z prihlasenyk losuji. ae mozna podle nakeo klice, aby stam dstalo vic tek, do ete nbyli a tak.

take
sem suvedomil, zmile septimy poradaji vlasne spolecnak k prilezitosti 7. vyroci vzniku RTA nae tpak asi nbude ta zamyslena tradicni novorocni party u cegio?

nmivate obcas takove nostalgicke AG qilky?

dobrou
<< na začátek | < předchozí   | ... 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | ... |   další > | na konec >>
návštěvníků stránky
celkem640 457
tento týden1 521
dnes390