7. listopadu 2015 v 14:29
taak, v prvni rade, sraz byl super, bylo nas fak hodne
a ted, zazil sem velke dobrodruzstvi
proste, dyz nas tam zbylo nekolik poslednik, rozhod sem sete qili zustat a njit s zhl, mannem a eauem na posledni metro. po oddeleni prosila, cegi a noticek pred tema dverma dzahrady sem sel s translem, dajrajtem a Terkou ete qili po hradbak a dsli sme na albertov, odpojila sTerka, tamti dva jeli z Lazarske nekam dkelu, ja na Lehovec, odtud busem na cernak, de sem mel auto. jak sem ssed' dauta a zjistil, znmam bryle (i pres peclive prohledani batohu). hned sem vedel (temer jiste), css nimi stalo. behem sezeni u kulateo stolu smi v 1 qili prevrh' otevreny batoh. ja ss nekym povidaje ho je mimodek narovnal, snad i mirne poosahaval okoli, ae veci pozornost sem tomu nvenoval. nae utqelo mi tv pameti a hned mi tbylo jasne. tak ted cted. jet domu bez bryli? tbyk sdost bal, jako asi bclo ae bylo btakove blbe riskovani. navic byk pak dnes musel jet rano zase dcentra. v jet po ne ted? ae tahat stemi nocmimi spoji z5 a zase z55 ce mi taky ntelo. nakonec sem srozhod' pro tu 2. moznost. sel sem na nastupiste, ae odtud ten bus njezdil. potkal sem tam nake 2 rusi, 1 tel na florenc, tak sem jim rek', zdyz najdem odkud jezdi ten bus, tak sna florenc dstane, tak tam pobihali s mnou. 1 nam ujel (dle poradku, n zbykom ho videli). dyby me tv tu qili bylo napadlo, slo jit o zastavku dal, ta jprehlednejsi. nae nnapadlo. kazdopadne, jak sme tam pobihali, potkal sem mamina zaka byvaleo (z jeji byvale tridy)
. on me npoznal, ae dyz sem mu rek, zszname, zdo sem, tak byl hrozne preqapen. rika, zhleda taxik, zpenez ma dost, zspotrebuje dstat na barrandov, ae zme cestou nede neka vyhodit, de budu tit. ja sem teda jel s nim, akorat ty 2 rusi, keri za mnou pobihali sem nede nekal, kudaky...
ten kluk jtakovy hrozny vyhul, s ridicem celou dobu resil travu, zdneska tjsami cinan, zmaj rostlinky, kere vyrostou za 2,5 mesice
mi staky ptal, esi hulim, zbmi