no dneska sem nekydala, nezbyly na mě vidle tak asi potřebuju kydat
ale to, já sem fakt hrozná, říkám ti nemožný rady který sama stejně nedodržuju, protože když mě něco na*ere tak se neovládám zrovna tak jako ty se neovládáš když seš smutná
ale já už se budu ovládat, fakt....
joo už vim sestavim ti program co budeš dělat každej den v určitejch hodinách
ne hele žehli, to nejde si říct budu dement, protože to se ti nikdy nepovede, to je jako když si řekneš budu bohatá nebo budu chytrá nebo budu mít hudební sluch, takže ti to prostě nevyjde. Ale neboj, ono to přijde samo, když si nedovolíš aby tě ovládla špatná nálada, což se dá mimo jiných spravovacích věcí (to je to co jsi používala, čokoláda, já nevim co ještě) udělat taky tak, že si budeš hlídat myšlenky a to se dělá tak, že jakmile si vzpomeneš na to, co ti dělá blbou náladu, prostě si to musíš zakázat. A jde to. Všechno jde, když se chce 
.... budu se snažit bejt úplně největší dement
to bude teda žůžo a hlavně na nic nemyslet jenom dělat samý kraviny a blbnout a tlemit se jak magor protože já přece magor sem takže by to měla jít dobře žejo?
...hmm.... jenže já vim že to se mnou de z kopce ale snažim se aby nešlo takže nevim.... ale už sem v pohodě akorát teď bejvam docela mimo ale to přejde... snad....
a to mě jako docela štve...

já se málem směju
(jako to se mi nestává moc často, že sedim u počítače a najednou vyprsknu smíchy, protože rodiče by se mě hned ptali, čemu se směju a já bych jim to nechtěla říct..)

by hrabala v podestýlce a teď by tam našla nějaký vykopávky
já sem vůl

dali jsme jí tam truhlík, kterej odděluje denní část od noční části a dali jsme jí tam travičku
jako že i s kořenama a je to hrozně hezký, ale myslim že svůj novej domeček si za chvíli sežere
nebo ráno se vzbudim a uvidim že po terárku jsou všude trsy trávy, protože ona převálcuje a přestaví všechno co může
no jo, je to takovej malej architekt 
tak až se vrátí z tý hospody tak mu řekni že ho pozdravuju
a česky, to bude tak ožralej že nebude rozumnět nijak, tak to vyjde na stejno 
| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 767 605 |
| tento týden | 1 100 |
| dnes | 59 |