mě baví ty autogramy sbírat, to je sranda
já to potřebuju každej rok, prostě k fotce to patří a navíc když si vzpomenu na léto
to se mi vždycky hrozně stejskalo, na tu fotku sem se vydržela dívat klidně hodinu a bez těch podpisů si to nedovedu představit..
pcl, n, nbudu mit trauma...
ptala se mě, jestli sem ti řekla taky že seš přičmoudlej a ona se na mě hrozně naštvala že to se prej nedělá a že z toho můžeš mít trauma na celej život (jestli jo tak promiň) a pak sme se hádali, já sem jí říkala že to bere moc vážně že ty to tak taky nebereš (aspoň myslim) a ona zas jak to můžu vědět tak sem jí řekla že tě znám a ona furt to nemůžeš vědět a skončilo to tak že se urazila a řekla mi že se semnou už nikdy nebude bavit o mejch spolužácích
to sem zas něco vyvedla 
pcl
kdybyste tak rychle nezdrhli ze třídy,mohli ste jí taky mít..vždyť my jí máme skoro všechny...
nebo ty jí ještě nemáš?
to byla sranda...mě řekla že tam vypadám jak vodník česílko (ještě lepší než mumie vlasatá
), pak chtěla abych jí vyjmenovala všechny, o Em řekla že vypadá jak třídní učitelka, že má prej vycpanou podprsenku (hned jsem jí ujistila že nemá) a že s těma šatama vypadá o 10 let starší
pak o saphiře řekla že vypadá jak z učňáku, o Adéle že je kráska, potom jéé a co je tohleto (byla to Terka, prej že vypadá hrozně nešťastně), Jordán že vypadá hrozně uboze, o metrákovi řekla že je to hezounek, o firefoxovi že je hezkej a že je přičmoudlej
a takhle bych mohla pokračovat hodně dlouho
a za půl minuty už si pamatovala zase jen firefoxe 
mě hrozně, až na to že tam vypadám jak mumie vlasatá
ale hrozně hezky tam vypadá himbajs, to sem se až rozbrečela smíchy
a taky saphira a ještě někdo, už nevim kdo to byl
| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 767 605 |
| tento týden | 1 100 |
| dnes | 59 |