21. května 2009 v 19:57
ahoj
já sem neřekla že jsem maximálně šťatsná, to řekl firefox, já sem řekla že přetejkám štěstím. Kdybych byla maximálně šťatsná tak už na světě neni jedinej nevegetarián, mám farmu s oslíkama a koněma a spoustu dalších věcí, jenže tohle je prostě pocit, kterej nesouvisí s tim co se mi děje. Můžu bejt maximálně smutná a mít všechno co chci a být maximálně šťatsná, když nemám skoro nic. A je to skvělej pocit, to mi věřte, to je jako když můžu udělat cokoliv bez jakýchkoliv následků (samozřejmě že to následky mít bude

ale já si to v tu chvíli vůbec neuvědomuju, takže můžu udělat co chci) a je to prostě bezva

. Já si myslim, že jestli vůbec někdy budu mít nějakou třeba i tu malou farmu, třeba nebudu šťastná, ale bude se mi ten život líbit, chápeš? To je něco jinýho...
V reinkarnaci fakt nevěřim....
a hele, to neni ňák že bych říkala žádný nebe neni a budu maximálně šťastná v tomhle životě, to fakt ne, to je prostě nic, nemyslíš si nic, protože to nepotřebuješ, nemusíš se hned šťourat v nějakejch věcech, to se prostě nedá říct tak jednoduše