ale nevim, zdá se mi že se to jen zhoršuje. A co myslíš?
.....na záchod nechodíš sama?
...hm..znám něco universálního.. 

. No ať to klidně říká, ale já si to nemyslim, sice se chová trošku moc tak jako detailně nebo nevim jak to říct, ale podle toho jak je zarostlej mi tak moc nepřipadá
. Ne, nedá, metrosexuálové můžou bejt úplně na všechno, i když si lidi myslej většinou že jsou gayové. Ne, protože přece něco takovýho nebudu říkat učitelovi a navíc je to blbost
. Jo, každej, ale já jsem si to o sobě nemyslela. No tak ve všem, potřebuju aby se o mě furt někdo staral, to je strašný
a pak bych potřebovala ještě uspávače, bodyguarda abych se nebála chodit pozdě večer z koní a děsně moc dalších 
...ale jojo...nebo vlastně ne...asi..možná.....proč ne? víš co všechno to může změnit v jeho a ve tvém životě?
...hm..to je snad každej
..čím? 
a to se ani nedá počítat jako sexuální orientace. No to mu fakt říkat nebudu
ale zjistila jsem, že jsem strašně závislá na jinejch lidech a fakt mě to znechucuje.
...jupí
...tak mu to řekni 
. Jo
přesně takovej by se mi děsně hodil. Neznám nikoho jinýho takovýho.
...
..uspávač?
ale je mi to celkem jedno. Vim o pár lidech co ho už teď nesnášej ale mně přijde celkem dobrej, protože uspává
ten by neměl bejt učitel, vim přesně zaměstnání který by se na něj hodilo.
..je ti to stejně k ničemu
...
celkem jo..
ňák jsem nebyla schopná to pochopit, protože on tam něco nakreslil a pak to zase škrtnul a vůbec, byla to docela sranda.
ale úplně schovanej v mym šílenym snu co se mi zdál
. Ale zejtra to bude dobrý, vzhledem k tomu že nám skoro všechno odpadá 
| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 766 035 |
| tento týden | 2 242 |
| dnes | 387 |