16. září 2010 v 16:00
Firefox
k clanku. ty nazvy sou hezke, velmi hezke. vadi mi ae 2 veci, 1. zsvymysleli na ukor nake uzitecnejsi cinnosti republiky, ae tuz sem rek'. dalsi vec jztem slovum kipi naky gramaticky zaklad, pac (aespon me ttak pride) gramatika jvzdy zajimavesi nez slovni zasoba.
treba velka pismena na zacatku bsmela nak dat pod kontrolu. nvidim duvod v tom, aby byla spamkultura / spamdebar s malym a obkod / Otedetruso s velkym pismenem. taky mi tam nsedi ten apostrof u 'Candise, sice tbylo vylozeno jako prizvuk na 1. slabice po reckem vzoru, ae jelikoz v cestine (a predpokladam, zesi nni dano jinak, tak stato slova ridi zasadami cestiny) jprizvuk na 1. slabice vzdy, jtento apostrof zbytecny. zaujal me preklad ministra armady jako "Mitawho Nu Anviroy". cznamena t"nu"? napadlo me, zbtmohla byt predlozka s genitivem (mitawho nu anviroy treba jako minister of (the) army v jako ministro de (la) arma, atd...), ae jelikoz ostatni nazvy v genitivu tnmaji, tak jtato moznost vyloucena.
timto zpusobem sdaji vymyslel velmi zajimava a hezka slova, ae nmozno je jen slepe vsadit dnazvu bez jakykkoliv uprav.