Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
tady smusim zastat venkova, v praze jobrovske svetelne znecisteni, ndaj spozorovat hvezdy!
brouc potihcpde
ja sdu sprkovat, pak pridu
15. září 2010 v 22:21
šejna
Když jako malej tvor usínáš se zvukem maximálně šumějících stromů, nebo cvrčků, tak tě ten vlak pak poněkud štve Ale jako taky sem si už zvykla, ale tam sem prostě radši, no a dobrou
15. září 2010 v 22:19
potihcpd
jtopak k prazskemu dni
(ve dne je v praze den - prazsky den, v noci je v praze noc - prazska noc)
15. září 2010 v 22:18
potihcpd
jako ja proti noci na vesnici lax mam, ae prece jenom kazda prazsdka noc je hezci, ae mas pravdu, jde o zvyk...ja tu treba potrebuju projizdejici vlak
brouc vam, jdu
15. září 2010 v 22:17
Firefox
cjtprazska noc? troku rozdil, ja vim...
tjnaka akce (jako muzejni noc treba) v jen srovnavate obecne noc v praze a na venkove?
15. září 2010 v 22:15
potihcpd
cesky!
15. září 2010 v 22:13
šejna
dobrou os
Jo .. to bude asi tim, že sem tu dlouho nebyla Ale mně se to ticho právě líbí! Ale pražská noc je taky někdy hezká, ale ta na vesnici je hezká snad vždycky (teda v tý naší jo!)
15. září 2010 v 22:10
Firefox
Qu'est-ce que c'est prazska noc?
15. září 2010 v 22:08
potihcpd
brouc os
ctvubec delas sej? tebe sem tu dlouho nvidel...
15. září 2010 v 22:07
Firefox
osliku nvm, resili sme ts mannem a nvme. tbude na fb
brouc
15. září 2010 v 22:07
potihcpd
ahoj sikni prikozi
prazska noc je naprosto to nejuzasnejsi cmuze byt, zvlast dyz jtreba po desti...v v zime se snehem na vesnici je moc ticho...
15. září 2010 v 22:05
oslík
to bude asi tim já potřebuju vidět světlo, protože nesnášim když jdu spát a je úplná tma a potřebuju slyšet dálnici, protože nesnášim když jdu spát a je úplný ticho a teď jdu spát,dobrou
15. září 2010 v 22:03
šejna
Páč si z Prahy .. Já mám ráda zase tamtu, protože sem z vesnice
15. září 2010 v 21:51
oslík
já nevim, já mám radši noc v praze než někde na vesnici, nevim proč
15. září 2010 v 21:50
šejna
Fuj!Pražská noc je divná ... Taková ... zašlá a smrdutá :D Ale na chaloupce je to večer krásný (černý )