30. srpna 2010 v 20:10
ach

v tom rozvrhu asi trochu nepočítali ,že chci taky někdy chodit na koně.To snad nemyslej vážně, loni byla výhoda v tom že nás synovcová pustila o půl hoďky dřív. Nasrat. Fakt nechápu proč my musíme mít vanišovou, a vy můžete mít špačka. Já ho chci taky. Vanišová je sice jedna z mejch nejoblíbenějších, ale on to umí naučit 100x líp a navíc je prostě lepší. Valíková na češtinu, no to mě poser. A brožová na tělák ještě lepší. Vůbec jsem nepochopila kdo je Kb a Ru a jak nás chtěj učit výtvarku ve 205. Proč my němčináři máme ve čtvrtek trčet 2 hodiny ve škole a pak si hezky počkat na 9. hodinu chemie se šilhou? Samozřejmě mě nijak netěší že nejmenší počet hodin máme 8, že máme nultou, a vrchol všeho hnusu je grunwald. Já jí asi praštim. Jinak, taky jsem nepochopila, co to je SD (že by ňákej seminář? Jenže valíková žádnej mít nemá). A taky doufám že Ke má bejt jako Kaderová. Ale nejvíc mě sere, že nenajdu čas vůbec na nic, ze školy rovnou na sbor a na koních ještě vůbec nevim, jak si to zařídim.