Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
27. srpna 2010 v 23:04
Firefox
nave... vas tu j... spamdiskuze jmnohem zivejsi
26. srpna 2010 v 23:31
Firefox
dobrou vsem take du

26. srpna 2010 v 22:20
oslík
hm

dobrou

26. srpna 2010 v 22:20
iAnonymniA 1.1
super

..ale bohužel ti ji zhorším...musím jít..dobrou

26. srpna 2010 v 22:17
oslík
teď docela hodně dobře

známka asi tak 1-
26. srpna 2010 v 22:15
iAnonymniA 1.1
no..a jak se teda máš?

26. srpna 2010 v 22:13
oslík
*někdo
26. srpna 2010 v 22:13
oslík

ono to závisí na tom, na co myslim nebo co mi někdy v tu chvíli řekne.
26. srpna 2010 v 22:12
iAnonymniA 1.1
aha..a jak se máš teď?...a ted?...a co teď?

26. srpna 2010 v 22:11
oslík
no, změnilo, ale ono se to mění skoro každou minutu
26. srpna 2010 v 22:10
iAnonymniA 1.1
já vím že si mi to říkala...ale mohlo se to změnit..

26. srpna 2010 v 22:09
oslík
já už jsem ti to říkala, ale tys mi to ještě neřek, jinak bych se tě neptala

26. srpna 2010 v 22:08
iAnonymniA 1.1

superově....a ty?

26. srpna 2010 v 22:06
oslík
já mu to říkat nebudu, on si na to přijde sám až mu ten kůň ublíží. A jak se máš?

26. srpna 2010 v 21:59
iAnonymniA 1.1
hm..to ale řekni tamtomu tomu.....

26. srpna 2010 v 21:57
oslík
na mně nezávisí kolik koní si lidi poříděj. Navíc ne každej si může dovolit mít 30 koní, ale chtěla jsem tim říct jen to, že oni to už tak maj dost těžký a koupit jednoho malýho ponclíka nemůže bejt až takovej problém, za něj nedáš skoro žádný prachy, protože je malej a málo žere a když už na něj nechceš mít čas, tak nemusíš, stačí ho krmit, občas vyčistit a zaplatit za prohlídku od veterináře, takže neni důvod mít jednoho samotnýho koně, z kterýho už pak vlastně ani neni kůň ale ňákej divnej netvor. A když už kůň nemá hodně kamarádů tak potřebuje člověka kterýmu věří, kterej ho zabaví, postará se o něj a tak, kráva tomu nepomůže, ta jenom stojí a čumí a potřebuje zase další krávu která bude stát a čumět s ní.
26. srpna 2010 v 21:51
iAnonymniA 1.1
to je pravda...hm..ale to že tam chodíš přispíváš jen k tomu aby se tohle dělo dál...

26. srpna 2010 v 21:49
oslík
malá šance, na kterou se čeká moc dlouho než aby se to dalo vydržet. Divoký koně jo, ale těch už moc neni. Ale třeba na janovce to maj dobrý, tam je jich ve stádě třeba 30, tak to si každej najde koho má rád. Ale stejně si to nedokážu představit, to máš jako jednu třídu a ted tam zkus najít svýho osudovýho kamaráda, to prostě nejde, my si můžem vybírat klidně ze 200 lidí a to je ještě málo.
26. srpna 2010 v 21:45
iAnonymniA 1.1
podle mě je lepší žít..než nežít...je tu přecijenom šance že majitel umře nebo mě prodá a skončím někde jinde....hm..ale třeba divoký koně můžou...

26. srpna 2010 v 21:43
oslík
zkus si představit že seš kůň a seš někde s ňákou krávou kterou vůbec nemáš rád a nemůžeš jen tak jít pryč a ta kráva tě furt sere a když chceš utýct tak tě stejně lidi zastavěj a pak tě ještě zmlátěj, to je daleko lepší se zabít, než takovej hnusnej život. A nejhorší je že ty koně nemaj na výběr, my si ani neuvědomujem jak to máme úžasný, když někoho nesnášíme tak se s nim nemusíme bavit a můžem se jít bavit s někym koho máme rádi ale ty koně když zrovna jsou s někym koho nesnášej tak to s nim musej nadosmrti přežít

a nemůžou jen tak si vyjít na procházku když chtěj bejt sami, nemůžou se nikam zavřít a musej se ve všem přizpůsobit.