já spíš čekám až jí to začne docházet. A taky spoustu dalších věcí. To bylo nejlepší, když jsme byli u tety a ona si hrála s plyšákama ňákou šílenou hru a já s bratrancem jsme málem umřeli smíchy 
zkus jí zkonvertovat na Santu 
moje sestra ještě věří na ježíška
to je divný. No každopádně jestli to ona věděla, tak se tě pak musela trochu bát, ne?
...

. napsala jsem vzkaz Viky a bylo tam něco jako: Ahoj Viky. Na pátek se moc netěš. Nebudeme moct hrát na Harryho Pottera, protože budeme muset pouštět do pokoje Ondru, protože přijdou jeho kamarádi, protože bude mít ve čtvrtek narozeniny. Příjde Saša, pozor! je to čtvrťák a rád škrtí děti!, Kristián, to je pitomý karatista a možná i Luka, to je slušný chorvat. Upozornění! Nebav se s nima!

...ale neuhodla to
...cože si to napsala když si byla mini?
...víš s jakým slovem sem hrál šibenici se svojí "holkou" když sem byl malej? 
víš co jsem napsala když jsem byla malá? 

k? co je na něm hezkýho? 
ale mě to teda v životě nenapadlo. Tvarem se mi strašně líbí k. Chudák Pamír, je teď strašně hubenej (no dobře, vůbec neni strašně hubenej, je akorát, ale já chci aby byl zase kulatej) a ještě ke všemu se chová fakt děsivě, všeho se bojí a je úplně na nervy. A to je konec toho co dneska o Pamírovi řeknu, musim si dát ňáký limity, nebo se brzo už fakt zcvoknu. 
| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 766 183 |
| tento týden | 2 390 |
| dnes | 95 |