ted jak pise dgoogle alea, tak ji podtim vyskoci x nabidek na "alea iacta est a naky spam". zada alea acta est, nmysleli ste nahodou alea iacta est?
tji treba vubec nnapadlo, zdyz j "obJekt" a "subJekt", tak zv slovesa tam tJ taky nede bude?? strasne...
j, tak pro reklamu, n
dobrou 

jsou netrpělivý, ne? A stejně ti to tak jako tak rozřežou, tak nevim, jestli se na to chceš ňák psychicky připravovat, nebo co
máte tam ulici řepíková
a jak je kousek Zlatá, tak tam bydlí můj kamarád ze základky kterej má lamu a ovci a kozu a psa a kočku a rybičku
a nedaleko jsou vlastně Koloděje, tam jsem půl roku chodila na koně. No já bych to brala hned 
když tomu rozumim.
(dobrý, ještě jsem vlastně ani nepřišla..
)
ja myslim, zvecina lidi nrozlisuje ostatni podle kuze
), zdu domu, tak mi tbude trval pul hodiny... zalezi na vzdalenosti a na dopravnim prostredku. oboji znaci pohyb a "jit" jen upresnuje prostredek - nohy. tmuzete pak mit zvlast slovesa na sekny prostredky. k cemu jmit: jet autem, jet tramvaji, jet vlakem, jet metrem, jit...
jlepsi mit: ist autom, ist elektrickou, ist vlakom, ist metrom, ist peso...
jtlogictejsi, n?
dobre svyviji srpen zatim... ae stejne moc nstiham

a nvm, esi jtlepsi, spat na matraci, kazdopadne bmi tvubec nvadilo, aspon na ten rok, dyz tam budeme malo.
ale zní to dobře. Tak to já teda právě podle chůze a je to docela normální, protože sestřenice na tom byla zrovna tak.
navíc je daleko lepší spát na matraci.
tak to nech spát

a praveze oni mi ttej stejne rozrezat, nvm proc.
mama nemcinarka me nma cas ucit, tak zatim nemcinu nekavam byt
ja podle kuze npoznam nikoo
tjtaky spam ttakle rozlisovat v slovenstine "ist" znamena "jit" i "jet" a nikomu tnidy nvadi

| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 766 222 |
| tento týden | 2 429 |
| dnes | 134 |