1. srpna 2010 v 22:23
nebudeš, ale když je cizí, tak ho neznáš
nebo to napsali jen tak, protože o tom věděj houby. To nevadí že ten druhej nechtěl, u oslů to takhle neni

. Řekla bych že většina kobyl to nechtěla, a musely to přežít. No ale pak měly hříbátko, takže jim to ani zas tak nevadilo.
Fakt nevim co to bylo a ta doktorka mi ještě vynadala že mám tenkou žílu

jak si vůbec dovoluje mluvit o mojí žíle. Ta je jen moje a neměli by mi jí připomínat, když je mi z toho blbě

. Ale budu muset jít někdy na podzim

a to bude děsný, protože nemůžu ráno jíst, tim se to ještě 50x zhorší a ještě ani nebudu moct pít něco sladkýho. Bez cukru to nedám, na 100% se tam složim. No fuj.
no vidiš, aspoň že můžeš stěhovat, jinak bys asi umřel.
tak si na tu postel sedni a nemyslim, že to budou chtít rozřezat aby to na tebe spadlo
já vlastně nevim, jestli by mi káva normálně chutnala, jenže jsem snědla takovej bonbon, zrovna když mi bylo děsně blbě a nějak jsem si to spojila a od tý doby to nemůžu ani vidět.
homofilové asi zrovna ne, ale kůň kterej je jenom s lidma neví, že taky může bejt s koňma a tak člověka nahrazuje za všechno. Je to dobře vidět u nás ve stáji, huculkové jsou spolu ve výběhu a jsou daleko vyrovnanější a v podstatě tě nepotřebujou, vůbec tě nevnímaj, když je čistíš nebo tak (kromě toho když maj otravovací náladu, to se jich potom už nezbavíš). Teda Neroušek byl hroznej mazel, a Pamírek trochu taky je, a Gremlin furt potřebuje někoho olizovat, ale to je tak všechno. Velký koně jsou každej zvlášť a spolu nejsou v podstatě vůbec. Jsou to šílenci a nadrženci, když ty VALAŠI jdou okolo naší nový kobylky Quartémie, tak se zastavěj a čuchaj a kvíkaj a je to hrozný

a třeba Chardonnay je hroznej mazlíček, zrovna dneska jsem jí furt musela drbat a jakmile jsem odešla, tak začla kopat nohou do stěny