a asi to nějak moc nebolí..

já je mám celkem rád 
no fuj, nesnášim lidi co do tebe chtěj něco bodat
...
...bohužel ne...teda vlastně k nám chodí tak akupunkturistka, ta by o tom mohla něco vědět... 
nikdy nic neříkal, ale jeho rodiče nejsou takový, tak je asi adoptovanej. Je fakt trochu divnej, ale jinak je úplně skvělej
a někdy má taky dobrý kecy. Jo, to bych mohla
znáš ňákýho?
..
..
..
...a je pak te Péťa naštvanej?
pronajmi si nějakého vymýtače 
. První bylo, když jsem vyprávěla jedný holce, že naše vedoucí byla dřív děsná a jak na mě řvala, když měl Pamírek jednu maličkou slámu v ocase, že ten kůň nesmí vypadat jak cikán (fajn, Péťa tam byl s náma
). Potom, BrRn má takovou knížku co se jmenuje anekdoty pro černou hodinku a mě nenapadne nic jinýho než říct, že jsem přečetla anekdoty pro černou rodinku (a péťa je poblíž, jak jinak
). No a pak ta holka co má dobrý kecy
my jsme si dělali srandu z toho jak nám Kamila říká koťátka a jeden ten kluk říkal že neni koťátko ale kocourek a Péťa řekl, že je taky kocourek a ta holka řekla: ale nene, ty jsi naše malý černý koťátko
. A ještě toho bylo daleko víc+ stalo se mi 2x, že jdu od autobusu do stáje, pomlouvám Kamilu a ona jde zrovna za mnou
to už je fakt prokletí.
...i zázraky se dějí
..kdykoliv..
. Uf, už jsem myslela že mi to nikdy neodpustíš
. Je úplně nejlepší, škoda že už tam byla dneska naposledy. Chceš říct něco vtipnýho?
...omluva je přijata
..
ta musí být dobrá 
ale zkusim navrhnout, aby se orion na krmení přivazoval. Aspoň tak. Horší je že on ho kope i jen tak, nebo když si Pamírka zavolám jen tak k sobě, tak se oráč nasere že si ho nikdo nevšímá. No promiň
já si to vážně všechno nepamatuju...třeba do takovýho papíru kam se píše o stáji co musí odevzdat do školy (protože ona je u nás jakože na praxi) napsala, že se naučila nebát se koní a profesionálně kydat hnůj 

a orion se tam cpe a když sáhneš Pamírovi na břicho tak to úplně cejtíš jak mu kručí v břiše a nejradši bych toho oriona zmlátila. Já teď nevim, to se nedá takhle říct
prostě fakt dobrý kecy.
jj ..a nevíš jestli Orionovi chutná, nebo má jen hlad?...
k holce s kecama..| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 766 238 |
| tento týden | 2 445 |
| dnes | 150 |