no a ten tejden budu mít narozky a my jedem někam poblíž janovky...takže možná...na narozky uvidim Ibiška
a to bude nejlepší
a maj tam takový 2 poníky a minulej rok jsme je tam čistili
a pak už bude srpen, to budu mít první tejden koně s Em
to se docela bojim...no a pak budu zas chviličku doma a pak je soustředění se zborem...fuj...a pak jedem k tetě a pak bude škola

fuj!
tak čau...budu tu snad večer...
ne já se nebudu nudit vůbec, já budu furt číst nebo kreslit nebo vyrábět různý blbosti, který sem nestihla dokončit přes rok, takže se sice budu flákat ale nebudu se nudit. Ale flákání nesnášim skoro stejně jako nudu, protože pak nemůžu spát, když ten den nic nedělám (kromě čtení a kreslení a bytí v knihovně a vůbec všech těchhle blbostí)
já celý prázdniny si musim každý ráno říkat co je za den, protože by mi to jinak asi nedošlo
, ja dknihovny kodim minimakne
aha, n, zajimave... dyt jteprve zacatek praznin a uz ses mimo, cbudes delat v srpnu?
a já nevim proč se těšim zrovna do knihovny, jako jasně, chodim tam hrozně ráda, ale takhle sem se ještě nikdy netěšila...teda možná jo
když sem si přečetla v sobotu první díl Darrena, tak jsem hned chtěla další, jenže v neděli a v pondělí je zavřeno a to jsem z toho málem umřela
. A když jsem pak přečetla dvojku, tak jsem ještě ten den musela mít trojku, tak jsem se koukla na internet jestli tam zrovna je a viděla jsem že je, tak jsem běžela jak splašená do tý knihovny aby mi to nikdy nesebral
všichni se na mě divně dívali a já jsem to zvládla asi 6x rychleji než normálně.

snad uz dneska nzapomenu| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 767 888 |
| tento týden | 1 383 |
| dnes | 82 |