4. července 2009 v 21:50
no prostě nás tam od rána bylo hrozně málo, jen já, starostová a pavlínka, pak přišla monika a nejdřív sme museli přehazovat trávu a to už bylo asi 9, vyčistili jsme koně a pak přišla julie a hosti, tak jsme vzali Pamírka, Numírka, Etíčka a Oriona a strašně dlouho sme s nima byli na jízdárně prostě děs

a bylo děsný vedro, pak sme šli ještě do lesa a hrozný. Pak jsme přišli do stáje a julie už chtěla odejít protože musela ale kamila řekla že si veme Amína a jede s náma s 2 zbylýma huculama ven...tak samozřejmě že Pája si vzala Gremlina a na mě zbyl Nero...od začátku se choval divně, jak by se těšil ven, protože včera sme nejezdili tak byl asi pěkně nadupanej a jeli jsme někam do prčic kde to vůbec neznám, Nero se furt bál a děsně rychle jsme klusali a vždycky když jsme naklusali tak udělal hup hup, vyhazoval a chtěl cválat, ale pak se uklidnil, takže v pohodě...no a Pavlínka chtěla cválat a Julie říkala že to zkusíme na chvilku a kdyby se něco dělo ať řvu protože jsem jela jako poslední..fajn, tak sme nacválali, já sem ho hodně pobízela, protože když běží a musí běžet dopředu, tak nemá čas vymejšlet krávoviny, on tak šťastně kolem sebe čuměl

dávala sem si hroznej pozor abych ho nezatáhla za otěže aby neměl žádnou příležitost se na mě naštvat...a pak udělal zas to svoje hup, jenže ve cvalu to bylo větší hup než v klusu, tak sem najednou byla na zemi a řvala sem, aby na mě počkali, Nero pomoc zdrhal, ale Pája ho chytla...tak sem zase nasedla, v pohodě, cválat už nebudem....fajn

pak jdeme kolem takový skalky jak má někdo zahrádku..Amín to přejde...Gremlin to přejde... Nero se zastaví a já přemejšlim, čeho se může asi bát...a bolí mě pr*el...ale to je jedno...tak ho pobídnu ať tam nestojíme moc dlouho, nemá se čeho bát, jenže on to otočí semnou do keře, tak to obejdu a jdu znova a on to zase otočí do keře, tak jdu znova a dojde mi, že se bojí takový bílý kytky

tak ho pobídnu, on to vezme cvalem a mnohokrát vyhodí a já se jen taktak udržela...