s tou si vždycky strašně povídám...a samozřejmě že nám tam bude šéfovat Vlčice s Nandinkem..a bude to v pohodě, protože nebudem cválat, protože Valešová by to nezvládla a navíc si asi budu moct vzít Pamírečka
ten je zlatíčkovatější než Neroušek...sice taky vyhazuje samou radostí, jenže mu to nejde tak dobře, protože je tlustej...teda on je taky dost svalnatej, to se musí uznat..ale tlustej taky 
zejtra můžu vstávat až v 7!!!
konečně..protože nám dovolili přijít až na 9, obvykle chodíme na 8 ale už sme z toho polomrtvý...teda jako holky se maj co bydlej blízko, ty vstávaj v 7 každej den...teda mě ta 6. vyhovuje, jenže celej tejden je to trochu moc...
a pan Numírek je machr, unese dvě sedla najednou
myslim že to nesl jen tak tak, ale nechtěl to nechat na nás
ono to fakt je těžký...pan Etíček nesl jen jedno sedlo...
to by mohlo bejt skvělý, krávy sou totiž úžasný, přijdou mi takový přítelský...škoda že naše stáj je jen stáj a ne farma, kde by měli i něco jinýho...to by se mi hrozně líbilo
třeba ovečky...a nejlepší je pani poníčková 
ale nevim, jestli můžou bejt borůvky zkažený, rozhodně mi tak přijdou...
jen by bylo trochu divný, kdybych například šla z koní a po cestě si vykládala krávoviny...to by se ty lidi fakt nestačili divit...
oni se teda nestačej divit už teď, protože sem cejtit po koních a mám uplně rozcuchaný vlasy a dneska sem ještě šla jak postižák, takže to bylo docela zajímavý 

pěknej pohled...pak jdem pro zbývající 3 koně a Kamila nám řekla abysme nechali Monice Ledovce, protože ten prej nebude dělat bordel a ať jde jako první...nevim jak to ta MOnika dělá že i toho Ledovečka hodnýho nemůže uvíst jo...zase jí blbne...pak tam jdem já s Famírem a Pája s Amínem a uplně v pohodě to přejdou...tihle dva koně co se bojej nejvíc
pak tam jdem s huculama, každá dva koně. Já mám Pamíra a Nera a Pamča strašně žene protože už chce žrát a Nero se děsně bojí...tak se zastaví a já ho nemůžu rozhejbat
nakonec sem ho musela nechat aby šel za Pamírem, on mu zabořil hlavu do zadku a byl spokojenej 

si tam povídáme s Kamilou o psech a smějem se a je děsná bouřka, takže Monika nemůže odejít
a myslíme na huculky protože Nero se bojí bouřky (když byla bouřka minule, tak musel k Pamírovi do boxu a prej mu strčil hlavu pod ocas a nehybně tam stál celou noc...) chudáčci jak se asi maj v tom výběhu, neni tam hromosvod...a ostatní koníci spinkaj...| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 840 350 |
| tento týden | 379 |
| dnes | 160 |