. du cist zpravy, posloukat schnuffla, ucit sesperanto... age uz raci n

takže s tim nic dělat nebudu...teda jedině na Pamírkovi, u něj je to zbytečný...jojo, tak čau
ehm, nidy? (sedel sem na koni 1 v 2x pred cca 7 az 12 lety v cirkuse ete v kosicik)
to se budu pěkně nudit, hlavně zejtra...
ježiš
a to mi připomělo jednu hroznou věc
ten hromosvod by tam moc dlouho nevydržel, vzhledem k tomu co tam ty koně vyvádějí 
a v dobe, dy potihcpd, dajrat, optista a dalsi hrali karty sem sjen prilezitosne bavil s klastem, metrakulem a oba byli strasne daleko... n, tjasi sekno, pac s anonymem sme mluvili minimalne, behem prvnik tydnu sem mozna prohodil par slov s jordanem, laurynem a klimdou (taky daleko).
cou kluci... s holkami smoc nbavim dted
, ae tam uz sou spis jine faktory nez moje uzavrenost
jak dopoledne, tak i odpoledne. My jsme tam byli nejdřív jen 4, vykydali jsme většinu boxů, pak dvě pani odjely a my jsme s Pavlínkou dokydali zbytek a nastlali a pak přijela jedna, pak přijela po poledni Ivanka Vlčice a vzala nás na vyjížďku...a všichni byli šťastný, protože měli koně co maj nejradši...
..a šli jsme do pole a Pamča furt chtěl žrát...tak sem ho nechala, protože to nešlo...i když jsem ho měla na krátký otěži tak si vždycky něco utrh a bylo by trochu nesmyslný mu fláknout kdykoliv si utrhne, protože by si na to zvyk a už by mu to bylo jedno a hlavně už by ho nikdy nikdo nerozešel...a pak jsme v tom poli i cválali!
chápete jako fakt cválali, v poli! A uplně pomaloučku a bylo to naprosto úžasný a uplně sem viděla že Pamír je šťastnej..to bylo nejlepší...vůbec se mu nechtělo domu....

kdyby to viděli ty lidi tak by mě asi zabili...a navíc bych musela slézt...no jo, to koně občas dělaj, co se bojej, uplně všeho...jenže Nero za to nemůže...furt někdo říká, že má psychický problémy...a je to pravda..blbne, jako jedinej, jako jedinej je hubenej, uplně sou mu vidět kosti na zadku, zatimco ostatní sou uplný kuličky...my víme co by mu mohlo pomoct...kdyby šel znova s Pamírkem do boxu, protože Nerouš ho má děsně, děsně moc rád, jenže problém je v tom, že Pamír mu sežere všechno jídlo a to by byl ještě hubenější a to nemůžem dopustit...
n, proc, myslim, zmam naky prijemny starosti? pcl...
tak tdobrou noc, teda
ae mne taky njdriv ndslo, zmluvi o vybehu, i dyz ttam psala
sice už to jednou udělal, jenže to bylo veřejný poplašení....
s tou si vždycky strašně povídám...a samozřejmě že nám tam bude šéfovat Vlčice s Nandinkem..a bude to v pohodě, protože nebudem cválat, protože Valešová by to nezvládla a navíc si asi budu moct vzít Pamírečka
ten je zlatíčkovatější než Neroušek...sice taky vyhazuje samou radostí, jenže mu to nejde tak dobře, protože je tlustej...teda on je taky dost svalnatej, to se musí uznat..ale tlustej taky 
zejtra můžu vstávat až v 7!!!
konečně..protože nám dovolili přijít až na 9, obvykle chodíme na 8 ale už sme z toho polomrtvý...teda jako holky se maj co bydlej blízko, ty vstávaj v 7 každej den...teda mě ta 6. vyhovuje, jenže celej tejden je to trochu moc...| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 767 888 |
| tento týden | 1 383 |
| dnes | 82 |