Diskuze (tiskuse):Reportéři vždy a všude!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
1. října 2008 v 23:02
Firefox
Melo to byt pravdepodobne dalsi nvm, ae nak mi tam veslo to "o" a mezera. Disney je dle me dobry, i kdyz sem dohromady cetl asi tak 1,5 komixu a to tak pred 5 lety
1. října 2008 v 21:48
potihcpd
Neni to humus...

Vsadim se, ze si necetla ani 10 KD po sobe nebo jsi nevidela alepoň 20 filmu od Disneye...

1. října 2008 v 20:38
oslík
potihcpd: No jen si pohrdej

. Je to prostě humus a humus a humus
1. října 2008 v 20:21
potihcpd
emilka: Z toho si nic nedělej...stačí pár překlepů a hned to není k přečtení...

1. října 2008 v 20:21
potihcpd
Ještě jedna reklama Anonymní Anonyme© a budu kopírovat tvá jména!!!

1. října 2008 v 20:19
potihcpd
Firefox: Nevadí...počkám...
Himbasj: Já si z toho nedělám srandu...jen musíš i ty uznat, že jako obrázky řekněme k obrázkový knížce jsou graffiti trochu nehodící se...ale jinak by to byl styl docela dobrej...nazval bych to stylem Květofrkokoposlava Mazala, nejlepšího malíře kačerova, který své největší dílo nakreslil dvěma čárama a to jedna z toho byla podpis...
Firfox: Máš pravdu...expresionismus je ještě jednodušší...třeba na horní půlce A4 je černá barva a na dolní půlce barva hodně tmavě šedá...
Em: no jaksi...ne tak přesně chtěli, ale jaksi jsme dosti líný, nic se ve škole děje a je málo času...
oslík: Co máš proti Disneymu?!

Jako čínský a japonský manga bych pochopil, ty jsou dost ošklivý, ale Disney? Pohrdám tebou...

1. října 2008 v 20:17
Anonymní Anonym©
V malování zrovna ne, ale v Gimpu nebo Inkscapeu... Hele Himbajsi nemaloval jsi to náhodou v OpenOffice.org Draw? A jinak:

0.2,0
1. října 2008 v 20:15
emilka
ta dalso i nvm- víš jak dlouho mi trvalo to přeložit? piš normálně :D
1. října 2008 v 18:59
oslík
No to je pravda.
1. října 2008 v 18:22
Firefox
i v malovani se daj udelat hezci obrazky nez tyhle.
1. října 2008 v 18:22
Firefox
No, ja sem tu historii dodal az v patek. Jinak potihcpde, ta dalso
i nvm kdy bude teprve dneska sem na ni zacal pracovat
1. října 2008 v 17:32
oslík
No fuj..Disneyho a manga mi ani nepřipomínejte

. A navíc, já neříkám, že ty obrázky sou strašně krásný, já říkám že sou docela hezký. Ale určitě bych je kreslila v ruce, to je o dost lepší.
1. října 2008 v 17:23
Em
Hele a od čtvrtka tu nebyl článek-to jue skoro tejden, nechci vám do toho kecat, ale nechtěli jste psát každej den?
1. října 2008 v 17:21
Em
hele s těma komiksama to vůbec neni tak jednoduchý, všichni tyhle Disney, japonci a tak uměj hrozně dobře kreslit, a to ne jenom postavičky, ale i podle skutečnosti. Sestřenice kreslí manga, a ikdyž to vypadá jednoduše, tak ona umí fakt dobře kreslit, má talent a teď studuje výtvarnou školu. Prostě když chceš zjednodušovat, musíš mít napřed co zjednodušovat.
1. října 2008 v 17:20
SpamKiller
No počkej Neanonymní Neanonyme ! To si odspamuješ!
1. října 2008 v 15:51
Firefox
Nvm, mozna ke komixum by se to hodilo, ae jako ilustrace k odborne literature se mi to jevi jako nevhdodny styl.
1. října 2008 v 15:40
Himbajs
Firefoxi, jsi úplný neznalec. Na to abys hodnotil moje obrázky ve stylu ala Hana-Berberovsko asijskej prekubismus jsi moc málo vzdělanej ve světě komiksů. Koneckonců jediný tady vzdělaný ve světě komiksů jsem já a potihcpd, i když ten si z toho dělá srandu. Na kreslení lidí nerealisticky neni nic špatnýho, je to prostě způsob kreslení. Každej komiksovej tvůrce až na amatéry má svoje jakýsi předlohy, Disney třba kreslí lidi většinou s černym psím čumákem nebo prasečím rypákem a je to hezký, jak asijati kreslej panáčky, taky tak nevypadaj a je to hezký. Já mam prostě taky svuj styl, i když ho musim trošku víc promakat.
30. září 2008 v 22:39
Firefox
No kdyz Himbajs pisse supersesit, tak tam de o dej, tak u toho mozna trochu chapu, ze vzhled je trochu flakly, ae zde zadny dej neni a prave jako hlavni ucel bych spis povazoval vzhled a aby se ctenarum libili, no nic, muj umelecky vkus je dosti rozdilny od Himbajsova...
30. září 2008 v 21:46
emilka
me se ty obrazky nelíběj, ale to ani podle mě nebyl jejich účel.
30. září 2008 v 21:44
Firefox
Jisteze neni, ae Himbajs nacmaral pouze barevne obrysy a to take ne nak strasne krasne.