Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
3. října 2008 v 17:17
potihcpd
Taky sem je nepsal ja...
3. října 2008 v 17:10
Firefox
no ja to prave myslel ironicky. nektery ty vymysleny clanky sou dcl dobry, ae ty zaby byly strasna blbost
3. října 2008 v 17:07
potihcpd
Když myslíš, že je to inteligentní...
Hele budem se snažit, jak to půjde...
3. října 2008 v 17:06
oslík
Například.
3. října 2008 v 16:48
Firefox
treba jako ty zmutovany zaby co?
3. října 2008 v 16:45
oslík
Ale ne..já bych řekla že taková blbost může ovlivnit myšlenky i třeba devítiletýho dítěte a to neni malý dítě. A s těma článkama-proč si jednoduše něco nevymyslíte? Jako nemyslim že byste tady měli lhát nebo tak, spíš proč nenapíšete něco o něčem, co je pořád?
3. října 2008 v 16:36
potihcpd
Kdo říká, že je to pro tak malý děti, který to nepochopěj...
klidně bychom něco psali, ale ono se nic neděje..událost tohoto týdne je ta malá díra a to je všechno...není to trochu moc slabý? Až se něco bude dít, můžou být i 2 články denně...
3. října 2008 v 16:35
oslík
Emil: Ještě vysvětlení, z tý první věty co jsem napsala se to dá pochopit trochu jinak myslela sem to tak, že bych nikdy neřekla že umim kreslit i realisticky.
3. října 2008 v 16:18
oslík
Emil: no říkám, ale myslim že bych něco takovýho neřekla ani kdybych uměla kreslit jak Leonardo da Vinci. Je v pohodě ale neni v Pohodě.zkus si představit co by vzniklo ..jaký stránky?!? Vůbec nevim, o čem mluvíš.. a nevim proč pořád říkáš A to jako proč? Myslim že to říká Jana.
potihcpd: coooo? Disney že je realistickej? Vždyť to naprosto mate dětský mozky..viděl jsi někdy mluvící kachnu? Pak maj děti představu o tom, že jejich zvířátka s nima budou mluvit a nestihnou si všimnout že zvířata mluvěj jinou řečí. Odky uměj kachny vymejšlet vynálezy? Číst? Psát?
3. října 2008 v 16:04
Firefox
Hlavne by bylo vhodne zminit se i o te prvni dire, takle to vypada, ze derovat zdi byl muj napad...
3. října 2008 v 15:43
Firefox
jj dcl dobrej (i dyz trochu kratkej...)
3. října 2008 v 15:20
Himbajs
Už je tu další článek
3. října 2008 v 14:17
Himbajs
Já něco napíšu asi brzo...
3. října 2008 v 13:59
Emil
super, ale nepřijde vám trošku trapný, že člověk co má psát jednou za tejden a dodržuje to, má 2 články za sebou...?
2. října 2008 v 22:44
Firefox
No ja dokoncim dalsi kapitolu pravdepodobne uz zitra, ae bude pomerne kratka (3 podkapitoly)
2. října 2008 v 21:57
emilka
čegi? cože? znám tě?
osel: jako proč, já myslela že o něm řikáš že je v pohodě (Pohodě :D) ??? a myslela jsem 40 000 stránek
2. října 2008 v 21:41
potihcpd
Disney je realistickej dost...jak můžeš mít vůbec odvahu sem psát o tom, žes vyhodila disneyho časopisy?!!!
Články...ehm...neni na řadě Himbajs?
2. října 2008 v 21:18
oslík
No best zrovna ne...ale ujde to
2. října 2008 v 21:18
oslík
co jako proč? Myslíš s tou namyšleností? To sem měla na mysli to:Já umim kreslit i realisticky. jakejch 40000??? No jasně a zločin to neni..co sem s tim jako měla jinýho dělat?!? Jo a podle mě je Disney všechno jen ne realistický.
2. října 2008 v 21:16
čegi
TV Nora je best