Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
1. října 2008 v 17:23
Em
Hele a od čtvrtka tu nebyl článek-to jue skoro tejden, nechci vám do toho kecat, ale nechtěli jste psát každej den?
1. října 2008 v 17:21
Em
hele s těma komiksama to vůbec neni tak jednoduchý, všichni tyhle Disney, japonci a tak uměj hrozně dobře kreslit, a to ne jenom postavičky, ale i podle skutečnosti. Sestřenice kreslí manga, a ikdyž to vypadá jednoduše, tak ona umí fakt dobře kreslit, má talent a teď studuje výtvarnou školu. Prostě když chceš zjednodušovat, musíš mít napřed co zjednodušovat.
1. října 2008 v 17:20
SpamKiller
No počkej Neanonymní Neanonyme ! To si odspamuješ!
1. října 2008 v 15:51
Firefox
Nvm, mozna ke komixum by se to hodilo, ae jako ilustrace k odborne literature se mi to jevi jako nevhdodny styl.
1. října 2008 v 15:40
Himbajs
Firefoxi, jsi úplný neznalec. Na to abys hodnotil moje obrázky ve stylu ala Hana-Berberovsko asijskej prekubismus jsi moc málo vzdělanej ve světě komiksů. Koneckonců jediný tady vzdělaný ve světě komiksů jsem já a potihcpd, i když ten si z toho dělá srandu. Na kreslení lidí nerealisticky neni nic špatnýho, je to prostě způsob kreslení. Každej komiksovej tvůrce až na amatéry má svoje jakýsi předlohy, Disney třba kreslí lidi většinou s černym psím čumákem nebo prasečím rypákem a je to hezký, jak asijati kreslej panáčky, taky tak nevypadaj a je to hezký. Já mam prostě taky svuj styl, i když ho musim trošku víc promakat.
30. září 2008 v 22:39
Firefox
No kdyz Himbajs pisse supersesit, tak tam de o dej, tak u toho mozna trochu chapu, ze vzhled je trochu flakly, ae zde zadny dej neni a prave jako hlavni ucel bych spis povazoval vzhled a aby se ctenarum libili, no nic, muj umelecky vkus je dosti rozdilny od Himbajsova...
30. září 2008 v 21:46
emilka
me se ty obrazky nelíběj, ale to ani podle mě nebyl jejich účel.
30. září 2008 v 21:44
Firefox
Jisteze neni, ae Himbajs nacmaral pouze barevne obrysy a to take ne nak strasne krasne.
30. září 2008 v 21:40
emilka
Osel: Hahaha, moooooc vtipný.
30. září 2008 v 21:18
potihcpd
No ještě, že to enni expresionismus...
30. září 2008 v 19:14
oslík
Díky moc. A nebojte, na Lídu se můžete spolehnout (protože je SPOLEHLIVÁ, že, Emil?). Mě se spíš zdá, že všichni berou jako hezký obrázky nějaký dokonale vybarvený realistický obrázky, ale ono to tak neni.
30. září 2008 v 18:34
Himbajs
To neni pravda, jsou posmoderně prekubistický, to jen vy to nedokážete ocenit pořádně.
30. září 2008 v 17:24
potihcpd
Hele ale nesmí na nás dávat trestný oznámení když se jí nebude nějaký článek líbit...
Mimochodem Himbajsi, ty obrázky jsou neskutečně...ehm..."nedodělaný" a "dětinský" a hlavně odfláklý...
30. září 2008 v 16:54
Firefox
hmmm... to ji jiste zastrasi... Jako ja nerikam, ze sou ty obrazky oskivy, jen takovy nepromakany no...
30. září 2008 v 16:03
Himbajs
Tak když se ti ty obrázky líbí, tak to Lídě říct můžeš. Nezapomeň ale zdůraznit, že jsou tyto stránky PŘÍSNĚ TAJNÝ! Jo a my skoro věříme, že to neprokecne někomu, ale kdyby třeba jo, tak má do pěti minut na krku assassina s PSG jedničkou...
30. září 2008 v 15:46
oslík
30. září 2008 v 15:43
Emilka
jasně až dočtu.
30. září 2008 v 15:28
oslík
Jasně že dočteš.
30. září 2008 v 15:23
Emilka
jasan, ale nevim jestli to dočtu
30. září 2008 v 15:23
oslík
Ale tý obálky si vůbec nesmíš všímat, akorát by ti to kazilo náladu. Mám ti přinýst do školy zejtra 7? Mě třeba vadí že se ve větě několikrát opakuje to samý slovo, ale zas tak moc mi to nevadí. Darren je prostě